despre Zeita din tine

Orice femeie are momente in viata ei cand devine o cautatoare.

Este in cautarea "De ce - urilor" existentiale, a Eului spiritual sau liric. In orice tip de cautare nu ar fi, ea conecteaza cu divinul.

Pana a gasi cartea am descoperit la mine si inca la cateva, ca noi femeile avem capacitatea de a ne extinde multicorm pe mai multe planuri.

Putem fi femei, sotii, amante, surori si fiice, sefe, nepoate, nurori sau pur si simplu sulfete. Uneori din obligatie alteori de placere, alteori din inertie, in cele mai multe cazuri pentru ca asa am fost invatate.

Apoi am intersectat cartea Zeitele din fiecare femeie sau "Goddess in every woman" si am inteles ca in noi, femeia arhetipala exista si nu e doar una singura.

Cred ca ti s-a intamplat si tie, ca azi sa fii mai sensibila si maine mai rationala sau mai decisa.

Toate acestea au o explicatie, pentru mine daca nu e clar "de ce ul" nu are sens explicatia.

In functie de ciclicitatea lunii, de fazele in care ne gasim, de zeita care ne guverneaza actionam intr-un fel sau altul.

Da, da, exact ! Zeita care ne guverneaza

In total sunt 7 spune Jean Shinoda Bolen

Deci vom avea 7 episoade cu 7 zeite care pot fi la carma personalitatii noastre. (in poza lipseste una, in epizoade o sa intelegeti de ce...)


sursa: google images

La ce bun aceste episoade in care vom vorbi de fiecare zeita ca profil arhetipal pe care il poate imbraca personalitatea noastra?

Pai, ca sa ne cunoastem mai bine pe noi insene.

Si daca ne cunoastem mai bine putem sa ne intelegem mai bine, stim cum suntem si cum nu suntem, care sunt punctele noastre forte si care sunt punctele vulnerabile.

Înțelegerea tipurilor de zeita ofera femeilor metode specifice de a creste conștiința de sine, relația cu partenerul, modul de educa copiii, motiveaza sa se auto analizeze si sa se exprime prin creativitate.

Noi moduri de a înțelege psihologia feminină au fost în curs de dezvoltare în ultimii douăzeci de ani - dintr-o perspectivă feminină. Într-o societate care a banalizat conceptul de Zeita, învățarea semnificației calităților Zeitatilor este foarte constructiva atat pentru femei cat și pentru bărbați.


Fiti cu ochii pe inspiracristinaleahu.com In fiecare marti seara, un epizod al zeitei din tine.

"Fii tu inspiratia pe care o vrei"